BEHANDELINGEN

IK SKIN PERFECTION werkt volgens het unieke 4 fase behandelprogramma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Ik begeleid je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!

FASE 1 RESET

In fase 1 maak je op een milde manier kennis met IK SKIN PERFECTION en ‘resetten’ we de huid. We brengen de huid terug naar haar natuurlijke basis. We herstellen de pH-waarde en ontdoen de huid van afvalstoffen, zodat we een goede basis creëren om de huid zichtbaar te verbeteren.

FASE 2 REPAIR

In fase 2 gaan we de huid herstellen en bouwen we het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.

FASE 3 RENEWED EFFECTS

In fase 3 gaan we voor structurele huidverbetering. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums. Deze fase verbetert de huidkwaliteit, verminderd huidproblemen en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid.

FASE 4 MAXIMUM RESULTS

Fase 4 is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen.

PER FASE KUN JE KIEZEN UIT DE VOLGENDE BEHANDELINGEN:

BASIC

Intake, reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, masker, 24h creme

COMPLETE

Intake, welkomsritueel, reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, healthy reset massage, masker, 24h creme

DELUXE

Intake, welkomsritueel, reiniging, huidanalyse, diepte reiniging, healthy reset massage, oor- en hoofdhuidmassage, masker, handmassage, 24h creme