ZWARE MEDICATIE, CHEMOTHERAPIE EN BESTRALING

Iedereen wil er het liefst zo mooi mogelijk uit blijven zien, óók tijdens medische behandelingen. Gebruik je zware medicatie, moet je chemotherapie en/of bestraling ondergaan, dan gebeurt er veel met je huid. De huid wordt vaak droog, schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

De producten uit de MedIKal Collection van IK SKIN PERFECTION zijn de enige huidverzorgingsproducten in Nederland die speciaal ontwikkeld zijn voor de behandeling bij intensieve medicatie en chemotherapie en zijn zelfs specifiek in te zetten bij bestraling. De producten zijn uniek geformuleerd om de natuurlijke pH-waarde van de huid te herstellen en de huidflora in balans te houden. Om de zuurmantel in balans te houden moet de pH-waarde van de producten rond de pH-waarde van de huid liggen. Hoe hoger de pH-waarde, des te droger, doffer en sneller geïrriteerd de huid is. Dat wil je bij intensieve medicatie, chemotherapie en bestraling juist voorkomen. De producten van IK SKIN PERFECTION helpen je om je huid in balans te houden tijdens je behandeling.

IK SKIN PERFECTION werkt alleen met 100% actieve en groene bestanddelen, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen en zijn veilig te gebruiken tijdens intensieve medicatie, chemotherapie en bestraling.

ECZEEM EN PSORIASIS

Nederland telt 1,2 miljoen mensen die kampen met eczeem of psoriasis en daardoor een extreem gevoelige, droge, ruwe, jeukende, schilferige of rode huid hebben. Niemand wil afhankelijk zijn van hormoonzalf omdat we weten hoe belastend het voor de huid is.

Daarom heeft IK SKIN PERFECTION twee nieuwe producten ontwikkeld. Een nieuwe, groene aanpak! EXCM Serum+ en EXCM Cream+.

De EXCM+ producten zijn uniek en onderscheiden zich van medicinale producten, doordat zij de huid voeden en ondersteunen met huideigen en huididentieke ingrediënten die op geen enkele wijze schade veroorzaken en ook bij langdurig gebruik geen bijwerkingen geven. Zonder de natuurlijke huidfunctie te verstoren, wordt de weerstand van zowel de huid als het microbioom verhoogd.

De natuurlijke huidwerking wordt versterkt en de huid vindt hierdoor haar eigen kracht en evenwicht terug om weer sterk en mooi te worden. Door EXCM Cream+ en EXCM Serum+ in combinatie te gebruiken bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten en richten wij ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen.

RESULTATEN

  • Vermindert direct roodheid
  • Vermindert jeuk aanzienlijk
  • Verzacht de huid
  • Verhoogt de huidweerstand

Ik ben gecertificeerd IK MedIKal Skincare Specialist. Je kun bij mij terecht voor de producten en het MedIKal Reflex Treatment.

Deze behandeling is zeer geschikt en veilig voor de kwetsbare en zwaarbelaste huid.

De behandeling is ontspannend, huidondersteunend en de MedIKal Reflex massage stimuleert het immuunsysteem.